Vannesahanterät LENOX

Vannesahanterät ja puukkosahanterät jokaiseen tarpeeseen.

Suurimman osan teristä liitämme itse metritavarasta, näin terän mitasta saadaan aina asiakkaalle sopiva. Valmismittaiset terät Marpolin ja Thomasin vannesahoihin saat meiltä suoraan hyllystä. Tarjoamamme Lenox sahanterät edustavat markkinoiden huippuluokkaa!

Valikoimistamme löytyy teriä niin puun, teräksen, muovin kuin alumiininkin sahaukseen. Lisäksi saat meiltä terät kangasvannesahoihin eli tekstiilien työstöön. Myös terän teroitus ammattitaidolla.

Ota yhteyttä

Vannesahanterät ja varaosat nopeilla toimituksilla

Omat toimintavarmat liitoskoneemme takaavat nopeat ja joustavat vannesahanterien toimitukset. Liitoskoneet liittävät terän metritavarasta juuri asiakkaan haluamaan mittaan. Liitoksen lämmön mittaus takaa vannesahanterän tasalaatuiset saumat.

Tuotteitamme:

  • Vannesahanterät sekä elintarviketeollisuuden terät.
  • Thomas-merkin vannesahat ja kylmäpyörösahat sekä leikkuunestepumput.
  • Vannesahojen ja kylmäpyörösahojen leikkuunesteet, jotka sopivat myös poraukseen ja kierteytykseen.

Vannesahanterät Lenox

Kouluille, puusepänliikkeille, konepajoille, elintarviketeollisuudelle

Sahanterät ovat tuotteita, jotka kuluvat käytön myötä. Tämän vuoksi toimitamme niitä säännöllisesti esimerkiksi ala- ja yläasteille, puusepänliikkeille, konepajoille ja elintarviketeollisuudelle. Useat tyytyväiset asiakkaat kertovatkin palvelumme laadusta.

Toimitamme tuotteita kaikkialle Suomeen!

Teroitusliike Teho on palveleva erikoisliike

Panostamme hyvään ja henkilökohtaiseen palveluun. Jos tarvitset neuvoja tai lisätietoja, ota meihin rohkeasti yhteyttä. Keskustelemme mielellämme asiakkaidemme kanssa ja neuvomme oikeiden ratkaisujen löytämisessä. Voit soittaa meille 02 230 3306 tai lähettää meille sähköpostia myynti@teroitusliike.com.

Vannesahojen terämitat vaihtelevat suuresti, joten terä on helppo valmistaa metritavarasta sopivaan haluttuun mittaan. Kun liitämme vanneteränsahat itse, tulee terästä aina sopivan mittainen. Samasta syystä saamme tehtyä terät nopeasti ja joustavasti asiakkaiden toivein mukaisesti!

Metritavaran lisäksi meiltä löytyy myös valmismittaisia teriä. Saat valmiit terät suoraan hyllystä edustamiimme konemerkkeihin, Marpolin ja Thomasin vannesahoihin.

Tilaukset ja tiedustelut

Liitämme vanne-, puukko- ja muut sahanterät eri materiaaleille, puu, teräs, muovi, alumiini, kangas asiakkaan mittojen mukaisesti. Toimituksemme on nopea ja joustava. Ota yhteyttä – kysy lisää tuotteistamme tai tee tilaus.

02 230 3306
myynti@teroitusliike.com