Kylmäpyörösahat

Nämä laadukkaat italialaiset kylmäpyörösahat ovat olleet valikoimassamme jo kolmenkymmen vuoden ajan.

THOMAS Kylmäpyörösaha. Monelle käyttäjälle Thomas on jo käsite – vaikka kylmäpyörösaha olisi muun merkkinen niin silti saatetaan puhua sahasta Thomasina.

Vannesahoja myydään tänä päivänä huomattavasti pyörösahoja enemmän, mutta kylmäpyörösahat ovat säilyttäneet asemansa erityisesti putken katkaisussa. Valikoimastamme löytyy manuaalisahoja, puoliautomaatteja ja automaatteja. Lisäksi saat kauttamme kaikki tarvitsemasi terät, varaosat ja tarvikkeet markkinoiden laadukkaimpiin sahoihin.

Ota yhteyttä

Tuotevalikoimamme:

  • Thomas vannesahat
  • Thomas kylmäpyörösahat
  • Vanne- ja kylmäpyörösahojen terät
  • Leikkuunestepumput
  • Leikkuunesteet ja -tahnat

Vanne- ja kylmäpyörösaha toimitetaan useimmiten tilausten perusteella. Malleja löytyy pieneen käyttöön sopivista aina suurimittaiseen tuotantokäyttöön. Tarvittaessa neuvomme mielellämme oikean mallin valinnassa sekä sopivien terien, varaosien ja tarvikkeiden löytämisessä.

thomas1.jpgthomas2.jpg


Suoraan varastosta saat TT Special kylmäpyöröterät ja pinnoitetut terät HST:lle, RST:lle ja mustalle raudalle. Vannesahanterät liitämme enimmäkseen itse metritavarasta.

Toimitamme vanne- ja kylmäpyörösahojen leikkuunesteet heti varastosta. Saat meiltä myös leikkuunesteet ja Trefolex leikkuutahnat poraukseen ja kierteytykseen.

Vanne- ja kylmäpyörösahat – tiedustelut ja tilaukset

Teroitusliike Teho
Ruissalontie 17, 20200 Turku
Puhelin 02 230 3306

Käyttökohteet ja ominaisuudet

Kylmäpyörösaha ammattikäyttöön, teollisuuteen, konepajoihin ja kunnossapitoyrityksiin. Myös monet harrastajat ovat investoineet omaan kylmäpyörösahaan.

Vannesahojen ja kylmäpyörösahojen käyttökohteet ovat pitkälti samat. Erot tulevat ilmi terän kestävyydessä ja leikkuujäljen suoruudessa. Kovassa käytössä kylmäpyörösaha on edukseen ja sen sahausjälki on ehdottoman suora. Yleisesti ottaen kylmäpyöräsahalla on helpompi saada täysin suora sahausjälki kuin vannesahalla, sillä vannesahan osat ja laakerit kuluvat ajan myötä kovassa käytössä.

Kysy lisää tuotteistamme!