Tiedotettavaa: Suljemme perjantaina 5.7.2024 kello 14:00. Olemme lomalla viikot 28, 29 ja 30. Hyvää kesää!

Teroituspalvelut, korkealaatuiset terät, sahat, sähkötyötyökalut ja tarvikkeet
Lähetä yhteydenottopyyntö
Etusivu » Tuotteet » Timanttiterät

Timanttiterät monipuolisiin käyttötarkoituksiin Teroitusliike Teholta!

Timanttiterät ovat erinomaisia työkaluja vaativaan työstöön. Kuluttavien materiaalien työstöön sopivat EDN timanttiterät löytyvät nyt valikoimistamme. Saksalaiset EDN timantti-, kovametallipyörö- ja jyrsinterät ovat korkealaatuisia tuotteita ja ne kestävät erityisen kovaakin käyttöä. Saat suoraan varastosta myös laadukkaat TT Special timanttiterät sekä kovametalliterät.

Timanttiterät – Kysy lisää

Timanttiterät suoraan varastosta

Timanttiterät ovat varastotuotteita, joten voit tulla paikan päälle Turun Ruissalontielle tutustumaan tuotteisiin. Tarvittaessa neuvomme myös sopivien timanttiterien valinnassa, työhön kuin työhön. Soita 02 230 3306 tai tule käymään!

Teroitusliike Teho
Iso-Heikkiläntie 6, 20200 Turku

Timanttiterät monipuoliseen käyttöön

Timantin ominaisuuksien vuoksi timanttiterät (PCD) soveltuvat puun ja kuluttavien materiaalien jyrsintään ja sahaukseen. Timanttiterillä työstetään muun muassa seuraavia materiaaleja: MDF, lasikuitu, lastulevy ja erilaiset laminaatit.

Ylivoimaista kulutuskestävyyttä

Timanttiterät sopivat erinomaisesti ammattikäyttöön, sillä niiden kulutuskestävyys on noin 50 kertaa pidempi kuin kovametallilla. Muun muassa tuotanto- ja teollisuusalan toimijat ovat huomanneet, että toimittamamme timanttiterät ovat laadultaan erinomaisia. He ovat luottaneet teriimme jo vuosien ajan.

Timanttiterien teroitus

Saat kauttamme myös timanttiterien ja muiden terien teroitukset. Timanttipalan koosta riippuen timanttiterät voidaan teroittaa muutamia kertoja.

Hanki laadukkaat timanttiterät meiltä

Asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä valikoimaamme ja palveluumme jo vuosien ajan. Meille asiantunteva asiakaspalvelu on kunnia-asia ja neuvomme mielellämme, miten valita oikeat timanttiterät. Kun haluat henkilökohtaista ja osaavaa palvelua, käänny meidän puoleemme.

Kestävät ja laadukkaat timanttiterät Teroitusliike Tehosta!

Timanttiterät – Kysy lisää!

Teroitusliike Teho Oy
Iso-Heikkiläntie 6
20200 Turku

suomen vahvimmatluotettava kumppani

marpol logoEDN logoblumol logofein logoestoo logoflex logomirka logolenox logotjep logoprofit logotesto logo

Copyright © 2024 Teroitusliike Teho Oy