Tiedotettavaa: 23.12 suljemme klo 12. Hyvää joulua!

Teroituspalvelut, korkealaatuiset terät, sahat, sähkötyötyökalut ja tarvikkeet
Lähetä yhteydenottopyyntö
Etusivu » Tuotteet » Timanttiterät

Timanttiterät monipuolisiin käyttötarkoituksiin Teroitusliike Teholta!

Kuluttavien materiaalien työstöön sopivat EDN timanttiterät löytyvät nyt valikoimistamme. Saksalaiset EDN timantti-, kovametallipyörö- ja jyrsinterät ovat korkealaatuisia tuotteita ja ne kestävät erityisen kovaakin käyttöä. Saat suoraan varastosta myös laadukkaat TT Special timanttiterät sekä kovametalliterät.

Timanttiterät suoraan varastosta

Timanttiterät ovat varastotuotteita, joten voit tulla paikan päälle Turun Ruissalontielle tutustumaan tuotteisiin. Tarvittaessa neuvomme myös sopivan terän valinnassa, työhön kuin työhön. Soita 02 230 3306 tai tule käymään!

Teroitusliike Teho
Ruissalontie 17, 20200 Turku

Terät monipuoliseen käyttöön

Timantin ominaisuuksien vuoksi terät (PCD) soveltuvat puun ja kuluttavien materiaalien jyrsintään ja sahaukseen. Timanttiterillä työstetään muun muassa seuraavia materiaaleja: MDF, lasikuitu, lastulevy ja erilaiset laminaatit.

Ylivoimaista kulutuskestävyyttä

Timanttiterät sopivat erinomaisesti ammattikäyttöön, sillä niiden kulutuskestävyys on noin 50 kertaa pidempi kuin kovametallilla. Muun muassa tuotanto- ja teollisuusalan toimijat ovat luottaneet teriimme jo vuosien ajan.

Terien teroitukset

Saat kauttamme myös timanttiterien ja muiden terien teroitukset. Timanttipalan koosta riippuen terät voidaan teroittaa muutamia kertoja.

Hanki laadukkaat timanttiterät meiltä

Asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä valikoimaamme ja palveluumme jo vuosien ajan. Meille asiantunteva asiakaspalvelu on kunnia-asia ja neuvomme asiakkaita mielellämme oikean terän valinnassa. Kun haluat henkilökohtaista ja osaavaa palvelua, käänny meidän puoleemme.

Kestävät ja laadukkaat terät Teroitusliike Tehosta!

Kysy tuotteistamme lisää!

Teroitusliike Teho Oy
Iso-Hekkiläntie 6
20200 Turku

suomen vahvimmatluotettava kumppani

marpol logoEDN logoblumol logofein logoestoo logoflex logomirka logolenox logotjep logoprofit logotesto logo

Copyright © 2022 Teroitusliike Teho Oy