Tiedotettavaa: Suljemme perjantaina 5.7.2024 kello 14:00. Olemme lomalla viikot 28, 29 ja 30. Hyvää kesää!

Teroituspalvelut, korkealaatuiset terät, sahat, sähkötyötyökalut ja tarvikkeet
Lähetä yhteydenottopyyntö
Etusivu » Tuotteet » Sähkötyökalut

Sähkötyökalut monipuolisesta valikoimasta suoraan varastosta!

Sähkötyökalut ovat ammattikoneita parhaimmillaan, kun valintasi kohdistuu laadukkaisiin työkaluihin. Valikoimastamme löydät sähkötyökalut muun muassa puuntyöstöön, rakentamiseen ja remontointiin. Tuotteiden laatu ja luotettavuus ovat huippuluokkaa. Sähkötyökalut ovat täynnä innovaatioita, jotka mahdollistavat entistä tehokkaamman sahauksen, porauksen ja ruuvauksen. Mallistomme sähkötyökalut edustavat markkinoiden kirkkainta kärkeä! Mikäli tarvitset uusia sähkötyökaluja, ota rohkeasti yhteyttä!

Festool sähkötyökalut

Flex sähkötyökalut

Näytetään tulokset 1–12 / 102

Sähkötyökalujen tuotemerkit:

Festool-sähkötyökalut

FESTOOL on tunnettu vakavan harrastajan ja ammattilaisen työkalumerkkinä jo kymmenien vuosien ajan. Jos haluat laatua ja kestävyyttä, niin valinta on Festool. Festoolin tavaramerkkinä on mm. sähkötyökalun rekisteröinti jonka myötä käyttäjä saa koneelleen kolmen vuoden takuun. Nykyään myöskin koneen akut kuuluvat takuun piiriin. Festoolin laajasta valikoimasta löytyvät sähkötyökalut niin puusepälle, sisustajalle, remonttireiskalle kuin harrastajallekin joka haluaa laatua. Tule tutustumaan kattavaan sähkötyökalujen varastovalikoimaamme.

Flex-sähkötyökalut

FLEX on saksalainen kolmekymmentäluvulla perustettu tehdas, joka on tunnettu sähkötyökaluistaan, mutta erityisesti laadukkaista kulmahiomakoneistaan. Laajasta FLEX valikoimasta löytyvät koneet ja sähkötyökalut niin konepajoille kuin rakennustyömaillekin, mm. betonihiomakoneet, sekoittajat, gyproc hiomakoneet, kulmahiomakoneet, puukkosahat, imurit, poravasarat ja piikkauskoneet. Metallin hiontaan ja viimeistelyyn löytyy myös erityisen laaja valikoima sähkötyökaluja ja erikoiskoneita.

Varaosat ja tarvikkeet Protool-sähkötyökaluihin

Löydät valikoimastamme varaosat Protoolin rakennus- ja metallipuolen sähkötyökaluihin, kuten betonihiomakoneisiin, sekoittajiin, kulmahimakoneisiin ja poravasaroihin. Lisäksi myymme tarvikkeita, kuten pölypusseja Protoolin imureihin.

Protool varaosat ja tarvikkeet tulevat olemaan saatavilla kauttamme vielä useiden vuosien ajan (nykyään Protool on osa Festoolia, joten Protool-sähkötyökaluja ei ole enää saatavilla).

Kysy lisää sähkötyökaluista!

Tarvitsetko toisen mielipiteen tai apua oikeiden sähkötyökalujen valintaan? Soita 02 230 3306 tai lähetä meille sähköpostia. Neuvomme mielellämme sopivan työkalun valinnassa – kun tiedämme mihin käyttötarkoitukseen kone tulee, voimme suositella sopivia ratkaisuja.

Voit tulla myös käymään Ruissalontielle Turkuun. Sähkötyökalumme ovat varastotuotteita ja tavaraa on hyvin varastossa. Paikan päällä voit tutustua malleihin asiantuntijan opastuksella tai noutaa tilaamasi sähkötyökalut.

Teroitusliike Teho Oy
Iso-Heikkiläntie 6
20200 Turku

suomen vahvimmatluotettava kumppani

marpol logoEDN logoblumol logofein logoestoo logoflex logomirka logolenox logotjep logoprofit logotesto logo

Copyright © 2024 Teroitusliike Teho Oy