Tiedotettavaa: Suljemme perjantaina 5.7.2024 kello 14:00. Olemme lomalla viikot 28, 29 ja 30. Hyvää kesää!

Teroituspalvelut, korkealaatuiset terät, sahat, sähkötyötyökalut ja tarvikkeet
Lähetä yhteydenottopyyntö
Etusivu » Tuotteet » Pontus Vannesahaterät

Vannesahanterät ja puukkosahanterät jokaiseen tarpeeseen

Vannesahanterät ovat tärkeä osa jokaista työstöprosessia, joten työhön kannattaa valita laadukas terä. Suurimman osan vannesahanteristä liitämme itse metritavarasta, näin terän mitasta saadaan aina asiakkaalle sopiva. Valmismittaiset terät Marpolin ja Thomasin vannesahoihin saat meiltä suoraan hyllystä. Tarjoamamme Lenox-vannesahanterät edustavat markkinoiden huippuluokkaa. Toimituksemme on nopea ja joustava.

Valikoimistamme löydät vannesahanterät niin puun, teräksen, muovin kuin alumiininkin sahaukseen. Lisäksi saat meiltä vannesahanterät kangasvannesahoihin eli tekstiilien työstöön. Myös terän teroitus ammattitaidolla.

Tilaa laadukkaat vannesahanterät

Vannesahanterät ja varaosat nopeilla toimituksilla

Omat toimintavarmat liitoskoneemme takaavat nopeat ja joustavat vannesahanterien toimitukset. Liitoskoneet liittävät terän metritavarasta juuri asiakkaan haluamaan mittaan. Liitoksen lämmön mittaus takaa vannesahanterän tasalaatuiset saumat.

Tuotteitamme:

  • Vannesahanterät sekä elintarviketeollisuuden terät.
  • Thomas-merkin vannesahat ja kylmäpyörösahat sekä leikkuunestepumput.
  • Vannesahojen ja kylmäpyörösahojen leikkuunesteet, jotka sopivat myös poraukseen ja kierteytykseen.

Vannesahanterät soveltuvat lähes kaikkeen tuotantoon. Pystymme toimittamaan juuri sinun käyttöösi sopivat vannesahanterät.

Vannesahanterät kouluille, puusepänliikkeille, konepajoille, elintarviketeollisuudelle

Vannesahanterät ovat tuotteita, jotka kuluvat käytön myötä. Tämän vuoksi toimitamme niitä säännöllisesti esimerkiksi ala- ja yläasteille, puusepänliikkeille, konepajoille ja elintarviketeollisuudelle. Useat tyytyväiset asiakkaat kertovatkin palvelumme laadusta.

Toimitamme vannesahanterät kaikkialle Suomeen!

Teroitusliike Teho on palveleva erikoisliike

Panostamme hyvään ja henkilökohtaiseen palveluun. Jos tarvitset neuvoja tai lisätietoja, ota meihin rohkeasti yhteyttä. Keskustelemme mielellämme asiakkaidemme kanssa ja neuvomme, miten valita oikeat vannesahanterät juuri sinulle. Voit soittaa meille 02 230 3306 tai lähettää meille sähköpostia myynti@teroitusliike.com.

Vannesahojen terämitat vaihtelevat suuresti, joten terä on helppo valmistaa metritavarasta sopivaan haluttuun mittaan. Kun liitämme vanneteränsahat itse, tulee terästä aina sopivan mittainen. Samasta syystä saamme tehtyä vannesahanterät nopeasti ja joustavasti asiakkaiden toivein mukaisesti!

Metritavaran lisäksi meiltä löytyy myös valmismittaisia vannesahanteriä. Saat valmiit terät suoraan hyllystä edustamiimme konemerkkeihin, Marpolin ja Thomasin vannesahoihin.

Tilaukset ja vannesahanterien tiedustelut

Liitämme vanne-, puukko- ja muut sahanterät eri materiaaleille, puu, teräs, muovi, alumiini, kangas asiakkaan mittojen mukaisesti. Ota yhteyttä ja kysy lisää, jotta voimme etsiä juuri oikeat vannesahanterät sinulle, tai tee tilaus.

02 230 3306
myynti@teroitusliike.com

Teroitusliike Teho Oy
Iso-Heikkiläntie 6
20200 Turku

suomen vahvimmatluotettava kumppani

marpol logoEDN logoblumol logofein logoestoo logoflex logomirka logolenox logotjep logoprofit logotesto logo

Copyright © 2024 Teroitusliike Teho Oy