Tiedotettavaa: Suljemme perjantaina 21.6.2024 kello 13:00 ja perjantaina 5.7.2024 kello 14:00. Olemme lomalla viikot 28, 29 ja 30. Hyvää kesää!

Teroituspalvelut, korkealaatuiset terät, sahat, sähkötyötyökalut ja tarvikkeet
Lähetä yhteydenottopyyntö
Etusivu » Tuotteet » Marpol Metallivannesahat

Laadukkaat Marpol metallivannesahat nopeilla toimituksilla

Metallivannesahat ovat tarpeellisia työkaluja jokaisella metallipajalla ja korjaamolla. Metallivannesahoja löytyy pienestä mukana kannettavasta sahasta aina konepajakäyttöön tarkoitettuun automaattiin. Marpolin metallivannesahan etuna on sen keveys, äänettömyys ja kipinättömyys. Metallivannesahojen terät kestävät pitempään, kun leikkuunopeus on säädettävissä. Kysy myös vannesahojen varaosia.

Metallivannesahat – Ota yhteyttä

Näytetään kaikki 6 tulosta

Monipuoliset metallivannesahat

Italiassa valmistetut Marpolin metallivannesahat tehdään pieninä sarjoina ja laadukkaista materiaaleista. Esimerkiksi sahojen rungot ja pöydät ovat valurautaa. Mallistosta löytyy jalustalla seisovia konepajakäyttöön tarkoitettuja metallivannesahoja ja erityisesti pieniä, mukana kuljetettavia sahoja on laaja valikoima. Pienimmät metallivannesahat ovat ns. kuivasahoja eli suttaavaa leikkuuemulsiota ei tarvita.

Kipinättömät metallivannesahat kaikille metalleille

Marpol metallivannesahat ovat erinomainen valinta rakennustyömaille, laivoille, hydrauliikkafirmoille ja ylipäätänsä kohteisiin, joissa ei saa kipinöidä. Portaattoman säädön ansiosta metallivannesahoilla voidaan sahata mustaa rautaa sekä kirkkaita metalleja eli HST ja RST.

Kysy lisää metallivannesahoista

Marpol 91 on metallivannesaha monipuoliseen työhön

Marpol 91 -metallivannesaha on nostettavissa pystyasentoon ja käy myös muovin ja puun leikkaukseen. Kun arvostat erityisesti sahan monipuolisuutta, on tämä metallivannesaha oikea valinta sinulle!

Meiltä löytyy metallivannesahat mm. seuraavilta valmistajilta

Vannesahanterät

Marpolin metallivannesahoihin meiltä löytyy suoraan hyllystä vannesahanteriä. Jos valmisteristä ei löydy sopivaa mittaa, liitämme terät itse metritavarasta.

Tarvitsetko apua metallivannesahan valintaan?

Meiltä saat aina henkilökohtaista palvelua ja neuvoja sopivan metallivannesahan valintaan. Soita 02 230 3306 tai lähetä meille sähköpostia myynti@teroitusliike.com Kun tiedämme mihin käyttötarkoitukseen olet metallivannesahaa hakemassa, voimme suositella sivulle oikeaa tuotetta.

Me vastaamme kysymyksiisi ja autamme oikean mallin valinnassa! Voit tulla tutustumaan metallivannesahoihin myös paikan päälle Iso-Heikkiläntielle Turkuun.

Metallivannesahat – Pyydä tarjous

Teroitusliike Teho Oy
Iso-Heikkiläntie 6
20200 Turku

suomen vahvimmatluotettava kumppani

marpol logoEDN logoblumol logofein logoestoo logoflex logomirka logolenox logotjep logoprofit logotesto logo

Copyright © 2024 Teroitusliike Teho Oy