Tiedotettavaa: Suljemme perjantaina 5.7.2024 kello 14:00. Olemme lomalla viikot 28, 29 ja 30. Hyvää kesää!

Teroituspalvelut, korkealaatuiset terät, sahat, sähkötyötyökalut ja tarvikkeet
Lähetä yhteydenottopyyntö
Etusivu » Tuotteet » Thomas vannesahat

Vannesahoja käsikäyttöisestä automaattisiin

Valikoimastamme löydät Thomas vannesahat käsikäyttöisestä puoliautomaattisiin ja automaattisiin malleihin. Meiltä saat myös terät ja teroituspalvelun lähes kaikkiin teriin. Vannesahat sopivat tuotantosahaukseen, pienille konepajoille ja harrastuskäyttöön.

Ota meihin yhteyttä

Käsikäyttöinen, puoliautomaattinen vai automaattinen vannesaha?

Käsikäyttöinen vannesaha toimii nimensä mukaisesti manuaalisesti. Laitteen sahakaari on jousikuormitteinen, joten kappale sahataan poikki manuaalisesti ja nostetaan sen jälkeen ylös.

Puoliautomaattisessa vannesahassa sahakaaren laskeutuminen säädetään hydraulisesti. Laskeutumisnopeus voidaan säätää portaattomasti, jonka jälkeen sahaus tapahtuu automaattisesti säädetyllä nopeudella. Kun kappale on katkennut, laite pysähtyy ja sahakaari nostetaan manuaalisesti ylös. Puoliautomaattisen laitteen etuna on se, että syöttö on aina tasainen, mikä säästää merkittävästi teriä.

Automaattivannesaha sahaa kappaleen poikki täysin automaattisesti. Ainoastaan kappaleen siirto tapahtuu manuaalisesti, mikäli käytössä ei ole erillistä syöttölaitetta. Automaattisaha soveltuu erinomaisesti tuotantosahaukseen.

Leikkuuneste on tärkeä osa laadukasta lopputulosta

Laadukas vannesaha ja huolletut terät ovat hyvän lopputuloksen kannalta avainasemassa, mutta niin on myös oikein valittu leikkuuneste. Leikkuuneste hoitaa muun muassa sahattavan kappaleen jäähdytyksen. Kun leikkuunesteessä on oikeat sekoitussuhteet, estää se sahan syöpymisen, ruostumisen ja korroosion. Kannattaa aina keskustella asiantuntijan kanssa nesteen valinnasta.

Miksi Thomas vannesahat?

  • Thomas on vanha, tunnettu italialainen merkki
  • Varaosia on erittäin hyvin saatavilla
  • Laadukkaat ja kestävät tuotteet

Meiltä saat myös Thomas kylmäpyörösahat.

Ota yhteyttä Teroitusliike Tehon asiantuntijoihin

Me autamme sinua mielellämme vannesahan, leikkuunesteen ja terien valinnassa. Ota meihin yhteyttä soittamalla tai sähköpostilla, tai tule käymään Turun toimipisteellä, niin keskustellaan lisää tarpeistasi. Meillä on kattava valikoima vannesahanteriä suoraan varastossa, mutta saat myös harvinaisemmat pituudet ja leveydet kauttamme nopealla toimituksella.

Ota meihin yhteyttä!

Teroitusliike Teho Oy
Iso-Heikkiläntie 6
20200 Turku

suomen vahvimmatluotettava kumppani

marpol logoEDN logoblumol logofein logoestoo logoflex logomirka logolenox logotjep logoprofit logotesto logo

Copyright © 2024 Teroitusliike Teho Oy