Teroituspalvelut, korkealaatuiset terät, sahat, sähkötyötyökalut ja tarvikkeet
Lähetä yhteydenottopyyntö
Etusivu » Tuotteet » Kovametalliterät

Kovametalliterät sirkkeliin ja muihin koneisiin

Kovametalliterät sopivat monien erilaisten materiaalien työstöön. Löydät kattavasta valikoimastamme EDN ja TT Special kovametalliterät puun, teräksen, muovin ja eri rakennusmateriaalien työstöön aina käsisirkkelin teristä rakentamisen ja teollisuuden teriin. Sirkkelinterät ja muut kovametalliterät toimitetaan nopeasti kaikkialle Suomeen. Meiltä myös varaosat ja teroituspalvelu!

Kysy lisää kovametalliteristä!

Miksi valita kovametalliterät?

  • EDN ja TT-Special kovametalliterät ovat pitkäikäisiä ja kestävät kovaa käyttöä
  • Laadukkaita kovametalliteriä voidaan teroittaa jopa 10 kertaa pidempään kuin ns. halpis teriä, joten ne maksavat itsensä nopeasti takaisin

Sirkkelinterät ja muu valikoimamme

Saat meiltä suoraan hyllystä kovametalliterät sirkkeleille sekä erikoisemmat tuotteet, kuten pellinsahausterät ja teräksen katkaisuun tarkoitetut terät. Valikoimastamme löydät monipuoliset vaihtoehdot aina käsisirkkelinteristä halkosirkkelinteriin ja kenttäsirkkelinteriin. Toimimme saksalaisen EDN:n maahantuojana ja lisäksi tuomme teriäomalla merkillämme TT Special.

Meiltä saat myös kovametalliset ylä- ja alajyrsinterät sekä nousulliset cnc-jyrsinterät. Kysy lisää, neuvomme mielellämme oikeiden tuotteiden valinnassa!

Meiltä myös terähuolto ja varaosat

Me huollamme sirkkelinterät ja muut kovametalliterät toimipisteellämme Turussa. Teemme säännöllistä terähuoltoa asiakkaan toivomalla syklillä tai huollamme terät aina tarpeen ilmetessä. Mitä paremmassa kunnossa kovametalliterät ovat, sen parempaa jälkeä niillä saa aikaan, joten terähuoltoon kannattaa panostaa. Toimi mieluummin liian ajoissa kuin liian myöhään!

Soita Teroitusliike Tehon asiantuntijoille ja kerro tarpeestasi!

Meiltä saat tarvittaessa asiantuntijan näkemyksen, jotta saat varmasti käyttötarkoitukseen parhaiten sopivat kovametalliterät, koneet ja tarvikkeet. Kerro tarpeestasi sähköpostilla tai soittamalla, tai tule käymään Turun toimipisteellä. Meillä on kattava valikoima kovametalliteriä sirkkeliin ja muihin koneisiin suoraan hyllyssä. Saat myös erikoisemmat mallit kauttamme nopealla toimituksella. Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä meihin!

Teroitusliike Teho Oy
Iso-Hekkiläntie 6
20200 Turku

suomen vahvimmatluotettava kumppani

marpol logoEDN logoblumol logofein logoestoo logoflex logomirka logolenox logotjep logoprofit logotesto logo

Copyright © 2023 Teroitusliike Teho Oy