Metallivannesahat Marpol

Laadukkaat Marpol metallivannesahat nopeilla toimituksilla.

Metallivannesahoja löytyy pienestä mukana kannettavasta sahasta aina konepajakäyttöön tarkoitettuun automaattiin. Marpolin metallivannesahan etuna on sen keveys, äänettömyys ja kipinättömyys. Myös sahojen terät kestävät pitempään, kun leikkuunopeus on säädettävissä. Kysy myös metallivannesahojen varaosia.

Katso yhteystietomme

Lue lisää

Laadukkaat ja monipuoliset Marpol-metallivannesahat

Laadukkaat Marpolin vannesahat valmistetaan Italiassa. Sahat tehdään pieninä sarjoina ja laadukkaista materiaaleista t. Esim. sahojen rungot ja pöydät ovat valurautaa. Mallistosta löytyy jalustalla seisovia konepajakäyttöön tarkoitettuja metallivannesahoja, ja lisäksi erityisesti pieniä, mukana kuljetettavia sahoja on laaja valikoima. Pienimmät metallivannesahat ovat ns. kuivasahoja, eli suttaavaa leikkuuemulsiota ei tarvita.

Kipinättömät metallivannesahat kaikille metalleille

Marpol sahat ovat erinomainen valinta rakennustyömaille, laivoille, hydrauliikkafirmoille ja ylipäätänsä kohteisiin jossa ei saa kipinöidä. Portaattoman säädön ansiosta sahoilla voidaan sahata mustaa rautaa sekä kirkkaita metalleja, eli HST ja RST.

Marpol 91 on metallivannesaha monipuoliseen työhön

Tämä metallivannesaha on erityisen monipuolinen. Marpol 91 -metallivannesaha on nostettavissa pystyasentoon ja se käy myös muovin ja puun leikkaukseen. Kun arvostat monipuolisuutta, tämä metallivannesaha on oikea valinta sinulle!

Marpolin lisäksi meiltä löytyy metallivannesahat mm. seuraavilta valmistajilta:

Vannesahanterät

Marpol-metallivannesahoihin meiltä löytyy suoraan hyllystä vannesahanteriä. Jos valmisteristä ei löydy sopivaa mittaa, liitämme terät itse metritavarasta.

Tarvitsetko apua tuotteen valintaan?

Meiltä saat aina henkilökohtaista palvelua ja neuvoja sopivan mallin valintaan. Soita tai lähetä meille sähköpostia – kun tiedämme, mihin käyttötarkoitukseen olet metallivannesahaa hakemassa, voimme suositella sivulle oikeaa tuotetta.

Hanki laadukas metallivannesaha

Ota yhteyttä ja kysy lisää tuotteistamme, me vastaamme kysymyksiisi ja autamme oikean mallin valinnassa! Voit tulla tutustumaan sahoihin myös paikan päälle Ruissalontielle Turkuun.

Katso yhteystietomme