Tiedotettavaa: Suljemme perjantaina 5.7.2024 kello 14:00. Olemme lomalla viikot 28, 29 ja 30. Hyvää kesää!

Teroituspalvelut, korkealaatuiset terät, sahat, sähkötyötyökalut ja tarvikkeet
Lähetä yhteydenottopyyntö
Etusivu » Tuotteet » Mirka hiomatarvikkeet

Laadukkaat ja kotimaiset Mirkan hiomatarvikkeet suoraan varastosta

Hiomatarvikkeet löydät laajasta Teroitusliike Tehon valikoimasta. Mirka on kotimainen hiomatuotteiden valmistaja, jonka hiomatarvikkeet ja hiomakoneet soveltuvat aina peruskäytöstä kaikkein vaativampiinkin käyttökohteisiin.

  • Tarrapyöröt eri materiaaleille (halkaisija 34-600 mm)
  • ABRANET-hiomatuotteet
  • Lattiahiomatuotteet, hiomapyöröt ja hiomarullat
  • Hiomanauhat ja -rullat
  • Käsihiomatuotteet, hiomaliuskat ja hiomarullat
  • Fiiberilaikat (halkaisijat 125-178 mm)
  • Hiomatarvikkeet, käsihiontatuet ja tarrapohjat
  • Katkaisu- ja napalaikat

Nämä hiomatarvikkeet ovat pääsääntöisesti varastotuotteita. Yleisimmät koot ja mallit löydät suoraan hyllystä. Muut tuotteet saamme tilattua paikan päälle seuraavaksi päiväksi. Soita 02 230 3306, niin voimme varmistaa löytyykö tuote heti varastosta. Jos ei, teemme tilauksen ja voit noutaa hiomatarvikkeet seuraavana päivänä!

Ota yhteyttä myyntiin

Mirkan laadukkaat hiomatarvikkeet Teroitusliike TeholtaMirkan hiomapyöröt Teroitusliike TeholtaMirkan hiomatarvikkeet Teroitusliike Teholta
Hiomakoneet ja imurit

Hiomatarvikkeiden lisäksi löydät meiltä Mirkan hiomakoneet ja imurit. Osa malleista suoraan varastosta. Mikäli haluamaasi mallia ei löydy varastosta, tilaamme sen sinulle! Soita 02 230 3306 ja kysy lisää.

Kotimainen ja laadukas Mirkan hiomakone - Teroitusliike Teho Oy

Mirka hiomatarvikkeet ja -koneet ovat ensiluokkaisia

Mirkan hiomatarvikkeet ja koneet ovat laadultaan korkeatasoisia ja teknisiltä ominaisuuksiltaan erinomaisia. Innovatiiviset kokonaisratkaisut tarjoavat asiakkaille aitoja etuja aina kustannustehokkuudesta viimeistelylaatuun ja kestävyyteen. Oikeilla välineillä työ sujuu tehokkaasti ja työnjälki on ensiluokkaista.

Suomalainen osaaminen vakuuttaa maailmanlaajuisesti. Mirka menestyy Suomen lisäksi myös maailmalla ja Mirkan hiomatarvikkeita myydään jo yli 100:ssa maassa.

Teroitusliike Teho – rautaista osaamista vuodesta 1945

Teroitusliike Teho on perinteikäs teräliike Turussa. Olemme toimineet alalla jo yli 70 vuotta. Olemme edelleen perheyritys ja tietotaito on periytynyt sukupolvelta toiselle. Osaaminen ja ammattitaito on meillä alan ehdotonta huippua ja panostamme erityisesti asiantuntevaan ja henkilökohtaiseen palveluun. Tule käymään Iso-Heikkiläntiellä tai soita 02 230 3306, huomaat kyllä eron.

Kysy lisätietoja

Teroitusliike Teho Oy
Iso-Hekkiläntie 6
20200 Turku

suomen vahvimmatluotettava kumppani

marpol logoEDN logoblumol logofein logoestoo logoflex logomirka logolenox logotjep logoprofit logotesto logo

Copyright © 2024 Teroitusliike Teho Oy