Tiedotettavaa: Suljemme perjantaina 5.7.2024 kello 14:00. Olemme lomalla viikot 28, 29 ja 30. Hyvää kesää!

Teroituspalvelut, korkealaatuiset terät, sahat, sähkötyötyökalut ja tarvikkeet
Lähetä yhteydenottopyyntö
Etusivu » Tuotteet » Reikäsahat

Reikäsahat puun, teräksen ja muovin poraukseen

Reikäsahat sopivat reikien tekemiseen puuhun, metalliin ja muoviin. Teroitusliike Tehon reikäsahat ovat ominaisuuksiltaan laadukkaita ja kestäviä. Profit kovametallireikäsaha puulle jopa 165 mm pitkänä! Valikoimastamme löydät oikean terän eri materiaaleille ja eri käyttötarkoituksiin. Asiakkaitamme ovat muun muassa laivateollisuus, konepajat, rakennusliikkeet sekä omakotitalorakentajat. Soita 02 230 3306 tai tule käymään liikkeessämme Turussa, niin kerromme lisää tuotteistamme!

ProFit kovametallireikäsahat

ProFit kovametallireikäsahat puulle, levyille, laatoille ja vaikkapa tiilen poraukseen. Erinomainen reikäsaha, kun kaipaat kestävyyttä ja hieman pidempää poraussyvyyttä. Tilauksesta saatavissa joitain kokoja myös 165mm pitkänä, esim. hirsiseinien läpivientejä varten.

Profit kovametallireikäsahat ovat erinomainen valinta kaikenlaiseen työstämiseen ja rakentamiseen.

profit logo

BluMol Bi-metallireikäsahat

Varastostamme löytyvät Blu-Mol bi-M mallit soveltuvat hyvin mm. teräksen ja puun poraukseen.

disston reikäsahat

HG reikäsahat

Kovametallireikäsahat soveltuvat erinomaisesti laivateollisuuden tarpeisiin ja ne ovat kovassa käytössä esimerkiksi telakoilla ja risteilijäremonteissa. HG sahat ovat hyvä valinta myös konepajakäyttöön.

HG, UNIKA ja ALFRA kovametallireikäsahat, putkiporat ja keernaporat soveltuvat teräksille. Keernaporia on saatavana myös pikateräksisenä.

HUSQVARNA ja PROFIT sähköpinnoitteiset timanttiporat soveltuvat laatoille ja klinkkerille. Niillä voidaan porata myös kuivapuristelaattoja.

Monipuolinen tuotevalikoima

Kohteeseen kuin kohteeseen saat sopivat sahat Teroitusliike Teholta!

Tuotevalikoimastamme löydät koneet ja terät laiva-, elintarvike-, muovi- ja metalliteollisuuden tarpeisiin. Toimitamme sahat myös puusepänliikkeiden, rakennusliikkeiden sekä omakotitalorakentajien tarpeisiin.

Teroitusliike Teho on palveleva teräliike

Hyvä palvelumme ja joustavat, nopeat toimitukset ovat keränneet kiitosta asiakkailtamme. Meillä ei turhia palaveerata, vaan toimintamme on suoraviivaista ja palvelumme aina henkilökohtaista. Ota yhteyttäratkaisun löydyttyä huomaat tämän kyllä!

Tarvitsetko apua sopivan mallin valinnassa?

Meillä on aina aikaa keskustella kanssasi ja selvittää, mikä tuote tai reikäsaha on sopivin tarpeeseesi. Neuvomme ja opastamme asiakkaita mielellämme oikean mallin löytämisessä.

Kysy tuotteistamme lisää ja soita 02 230 3306!

Teroitusliike Teho Oy
Iso-Hekkiläntie 6
20200 Turku

suomen vahvimmatluotettava kumppani

marpol logoEDN logoblumol logofein logoestoo logoflex logomirka logolenox logotjep logoprofit logotesto logo

Copyright © 2024 Teroitusliike Teho Oy