Teroituspalvelut, korkealaatuiset terät, sahat, sähkötyötyökalut ja tarvikkeet
Lähetä yhteydenottopyyntö
Etusivu » Tuotteet » Thomas kylmäpyörösahat

Metallipyörösahat eli kylmäpyörösahat käsikäyttöisistä puoliautomaatteihin

Kylmäpyörösahat ovat suoran leikkuujälkensä vuoksi erinomaisia esimerkiksi putken katkaisussa. Valikoimastamme löydät manuaali- ja puoliautomaattisahoja. Saat meiltä THOMAS metallipyörösahat sekä kaikki tarvitsemasi terät, varaosat ja tarvikkeet. Nopeat toimitukset kaikkialle Suomeen. Soita meille 02 230 3306 tai

Ota yhteyttä

Valikoimamme

Kylmäpyörösaha toimitetaan useimmiten tilausten perusteella. Valikoimastamme löytyy vaihtoehtoja aina pienestä käytöstä tuotantokäyttöön sopiviin sahoihin. Neuvomme mielellämme oikean metallipyörösahan valinnassa sekä sopivien terien, varaosien ja tarvikkeiden löytämisessä.

Saat suoraan varastosta pinnoitetut TT Special kylmäpyörösahanterät HST:lle, RST:lle ja mustalle raudalle. Lisäksi saat meiltä suoraan hyllystä sahaukseen leikkuunesteet sekä poraukseen ja kierteytykseen soveltuvat Trefolex leikkuutahnat.

Saat meiltä:

  • Thomas kylmäpyörösahat
  • Thomas vannesahat
  • Metallipyörösahojen terät
  • Leikkuunestepumput
  • Leikkuunesteet ja -tahnat

Miksi metallipyörösaha?

Kylmäpyörösaha on hidaskierroksinen sahajyrsin, jossa  jäähdytykseen käytetään leikkuu emulsiota. Metallipyörösaha soveltuu erityisen hyvin putkille ja profiileille, sillä sen avulla saadaan suora katkaisupinta. Laitteita käytetään esimerkiksi konepajoilla ja teollisuudessa sekä kouluissa ja harrastekäytössä.

Vannesahojen ja kylmäpyörösahojen käyttökohteet ovat pitkälti samat. Erot tulevat ilmi terän kestävyydessä ja leikkuujäljen suoruudessa. Putken sahauksessa kylmäpyörösaha on edukseen ja sen sahausjälki on ehdottoman suora.

thomas kylmäpyörösahathomas kylmäpyörösaha

Miksi juuri THOMAS kylmäpyöräsaha?

THOMAS-merkin laadukkaat, italialaiset metallipyörösahat ovat olleet valikoimassamme jo kolmenkymmen vuoden ajan. Monelle käyttäjälle Thomas on jo käsite – vaikka kylmäpyörösaha olisi muun merkkinen, sahasta saatetaan silti puhua Thomasina.

Mikäli etsit alan kestävimpiä sahoja, jotka soveltuvat kovaankin käyttöön, on Thomas oikea valinta.

Tiedustelut ja tilaukset

Teroitusliike Teho
Ruissalontie 17, 20200 Turku
Puhelin 02 230 3306

Kysy lisää tuotteistamme!

Teroitusliike Teho Oy
Iso-Hekkiläntie 6
20200 Turku

suomen vahvimmatluotettava kumppani

marpol logoEDN logoblumol logofein logoestoo logoflex logomirka logolenox logotjep logoprofit logotesto logo

Copyright © 2023 Teroitusliike Teho Oy