Tiedotettavaa: Suljemme perjantaina 21.6.2024 kello 13:00 ja perjantaina 5.7.2024 kello 14:00. Olemme lomalla viikot 28, 29 ja 30. Hyvää kesää!

Teroituspalvelut, korkealaatuiset terät, sahat, sähkötyötyökalut ja tarvikkeet
Lähetä yhteydenottopyyntö
Etusivu » Tuotteet » Jyrsinterät

Jyrsinterät kaikkiin tarpeisiin

Jyrsinterät puun, alumiinin, muovin ja teräksen työstöön. Valikoimastamme löydät suuren määrän erilaisia teriä eri käyttötarkoituksiin. Jyrsinterät soveltuvat esimerkiksi puusepänteollisuuteen sekä muovi- ja metalliteollisuuden tarpeisiin.

Pystymme toimittamaan kaikki jyrsinterät, mitä teollisuudessa tarvitaan, esimerkiksi cnc-koneiden terät, alajyrsinterät ja yläjyrsinterät myös asiakkaan piirustuksen tai mallin mukaan. Meiltä myös teroituspalvelu!

Alajyrsinterät

Alajyrsinterät valmistetaan usein tapauskohtaisesti, joten ne ovat tilaustuotteita. Joitain jyrsinterien vakiomalleja meiltä löytyy toki suoraan varastosta. Parhaiten asia selviää soittamalla 02 230 3306 tai voit tulla käymään myös liikkeessämme osoitteessa Iso-Heikkiläntie 6. Palveleva henkilökuntamme auttaa ja neuvoo tarvittaessa kaikissa jyrsinteriin ja terien teroitukseen liittyvissä asioissa.

Meiltä saat myös 2- tai 4-leikkuiset turvaurakutterit ja niihin soveltuvat muototerät (2-3 päivän toimitusajalla). Lisäksi valikoimissamme on ikkunanpokantapitussarjoja ja puitteen höyläysteriä. Valmistamme myös nämä terät tilauksesta asiakkaan piirustuksen tai mallin mukaan. Mittojen mukaiset jyrsinterät, yläjyrsinterät ja alajyrsinterät toteutamme yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Yläjyrsinterät

Yläjyrsinterät ja nousulliset cnc-terät löydät meiltä suoraan varastosta. Meillä on kattava valikoima erilaisia vaihtoehtoja. Valmistamme erikoismalleja myös tilauksesta. Saat meiltä HSS (High Speed Steel) eli pikateräksestä valmistetut jyrsinterät sekä HM (Hard Metal) eli kovametalliterät.

Yläjyrsinterät sopivat kädessä pidettävään tai pöytään kiinnitettävään jyrsimeen. Alajyrsinterät soveltuvat lattialla olevaan kiinteään jyrsimeen. Neuvomme, miten oikeat jyrsinterät valitaan, joten älä epäröi ottaa yhteyttä asiantuntijoihimme!

Kysy lisää jyrsinteristä

Jyrsinterät sopivat monenlaiseen metallin työstöön. Teroitusliike Tehon jysrinterät ovat kestäviä ja luotettavia.
Jyrsinterät voivat olla monen muotoisia ja käyttökohteet vaihtelevat.

Jyrsinterät tulevat tarpeeseen etenkin teollisuuden aloilla. Teroitusliike Teho toimittaa jyrsinterät jokaiseen käyttötarkoitukseen. Teroitusliike Teho toimittaa jyrsinterät esimerkiksi puun työstöön. Jyrsinterät ovat yksi yleisimmistä materiaalien työstövälineistä.Jyrsinterät ovat oivallisia välineitä puun ja metallien työstöön. Teroitusliike Teho tietää, millaiset jyrsinterät sopivat parhaiten juuri sinun alallesi.

Näin tilaat erikoisterät

Toimitamme cnc-terät, alajyrsinterät, yläjyrsinterät ja muut jyrsinterät asiakkaan toiveiden mukaan. Voit lähettää meille jyrsinterien kuvan ja mitat sähköpostilla tai tuoda toimipisteellemme mallikappaleen tai piirustuksen. Tämän jälkeen toimitamme halutunlaiset jyrsinterät. Jyrsinterät toimitetaan nopeimmillaan muutaman päivän sisällä, mutta joskus toimitus saattaa kestää kaksi viikkoa. Toimitusajan pituus määräytyy tapauskohtaisesti.

Jyrsinterät puusepänliikkeiden ja teollisuuden tarpeisiin

Jyrsinterät ovat tarpeellisia jokaisella eri teollisuuden osa-alueella. Puusepänliikkeet ja myös teolliset toimijat, kuten muovi- ja metalliteollisuus, ovat luottaneet palveluumme jo vuosien ajan. Usein mittojen mukaisia jyrsinteriä tarvitaan esimerkiksi museo tai suojelluissa kohteissa, joissa listan profiilia ei saa muuttaa. Saat kauttamme vanhan listamallin mukaiset terät.

Toimitamme myös mittojen mukaiset vannesahanterät. Palveluumme kuuluu myös vannesahanterien liittäminen asiakkaan haluamaan pituuteen. Laadukkaat saksalaiset Ideal-liitoskoneet takaavat tasalaatuiset liitossaumat.

Jyrsinterät sopivat monenlaiseen metallintyöstöön. Teroitusliike Tehon jyrsinterät ovat tunnettuja kestävyydestään.

Jyrsinterä palvelevalta erikoisliikkeeltä

Jyrsinterät on helppo valita ja huoltaa, kun toimit yhteistyössä terien ammattilaisen kanssa. Meillä on pitkä kokemus erilaisten terien valinnasta sekä niiden huollosta.

  • Terän oikaisut, jännitykset ja palanvaihdot
  • Jyrsinterät puun, metallin ja muovin työstöön
  • Teroitamme kierretapit, otsajyrsimet, kalvaimet, aventimet, kärkiupottimet, vierintäjyrsimet, sahajyrsimet

Teroitusliike Teho on perheyritys ja jyrsinterien erikoisliike, joka on toiminut jo vuodesta 1945. Palvelumme on aina joustavaa ja yksilöllistä. Meiltä löydät jyrsinterät, yläjyrsinterät ja alajyrsinterät heti varastosta niin puun, muovin kuin metallinkin sahaukseen. Löydät yläjyrsinterät sekä joitain alajyrsinterien vakiomalleja suoraan varastosta. Jyrsinterät erikoiskäyttööm toimitamme tilauksesta!

Jyrsinterät – Pyydä tarjous

Teroitusliike Teho Oy
Iso-Heikkiläntie 6
20200 Turku

suomen vahvimmatluotettava kumppani

marpol logoEDN logoblumol logofein logoestoo logoflex logomirka logolenox logotjep logoprofit logotesto logo

Copyright © 2024 Teroitusliike Teho Oy