Tiedotettavaa: 23.12 suljemme klo 12. Hyvää joulua!

Teroituspalvelut, korkealaatuiset terät, sahat, sähkötyötyökalut ja tarvikkeet
Lähetä yhteydenottopyyntö
Etusivu » Tuotteet » Jyrsinterät

Jyrsinterät kaikkiin tarpeisiin

Valikoimastamme löydät jyrsinterät puun, alumiinin, muovin ja teräksen työstöön. Terät soveltuvat esimerkiksi puusepänteollisuuteen sekä muovi- ja metalliteollisuuden tarpeisiin. Pystymme toimittamaan cnc-koneiden terät, alajyrsinterät ja yläjyrsinterät myös asiakkaan piirustuksen tai mallin mukaan. Meiltä myös teroituspalvelu!

Soita meille 02 230 3306

Alajyrsinterät

Alajyrsinterät valmistetaan usein tapauskohtaisesti, joten ne ovat tilaustuotteita. Joitain vakiomalleja meiltä löytyy toki suoraan varastosta. Parhaiten asia selviää soittamalla 02 230 3306 tai voit tulla käymään myös liikkeessämme Turun Ruissalontiellä. Palveleva henkilökuntamme auttaa ja neuvoo tarvittaessa kaikissa jyrsinteriin ja terien teroitukseen liittyvissä asioissa.

Meiltä saat myös 2- tai 4-leikkuiset turvaurakutterit ja niihin soveltuvat muototerät (2-3 päivän toimitusajalla). Lisäksi valikoimissamme on ikkunanpokantapitussarjoja ja puitteen höyläysteriä. Valmistamme myös näitä tuotteita tilauksesta asiakkaan piirustuksen tai mallin mukaan. Mittojen mukaiset jyrsinterät toteutamme yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Yläjyrsinterät

Yläjyrsinterät ja nousulliset cnc-terät löydät meiltä suoraan varastosta. Meillä on kattava valikoima erilaisia vaihtoehtoja. Valmistamme erikoismalleja myös tilauksesta. Saat meiltä HSS (High Speed Steel) eli pikateräksestä valmistetut jyrsinterät sekä HM (Hard Metal) eli kovametalliterät.

Yläjyrsinteriä käytetään kädessä pidettävässä tai pöytään kiinnitettävissä jyrsimissä. Alajyrsinterät soveltuvat lattialla olevaan kiinteään jyrsimeen. Neuvomme oikean terän valinnassa, joten älä epäröi ottaa yhteyttä asiantuntijoihimme!

Kysy lisää jyrsinteristä

jyrsinterät

Näin tilaat erikoisterät

Toimitamme cnc-terät, alajyrsinterät ja yläjyrsinterät myös asiakkaan toiveiden mukaan. Voit lähettää meille kuvan ja mitat sähköpostilla tai tuoda toimipisteellemme mallikappaleen tai piirustuksen. Tämän jälkeen toimitamme halutunlaiset terät. Toimitusaika on muutamasta päivästä kahteen viikkoon. Toimitusajan pituus määräytyy tapauskohtaisesti.

Terät puusepänliikkeiden ja teollisuuden tarpeisiin

Puusepänliikkeet ja myös teolliset toimijat, kuten muovi- ja metalliteollisuus, ovat luottaneet palveluumme jo vuosien ajan. Usein mittojen mukaisia teriä tarvitaan esimerkiksi museo tai suojelluissa kohteissa, joissa listan profiilia ei saa muuttaa. Saat kauttamme vanhan listamallin mukaiset jyrsinterät.

Toimitamme myös mittojen mukaiset vannesahanterät. Palveluumme kuuluu myös vannesahanterien liittäminen asiakkaan haluamaan pituuteen. Laadukkaat saksalaiset Ideal-liitoskoneet takaavat tasalaatuiset liitossaumat.

Olemme palveleva teräliike

  • Terän oikaisut, jännitykset ja palanvaihdot
  • Terät puun, metallin ja muovin työstöön
  • Teroitamme kierretapit, otsajyrsimet, kalvaimet, aventimet, kärkiupottimet, vierintäjyrsimet, sahajyrsimet

Teroitusliike Teho on perheyritys, joka on toiminut jo vuodesta 1945. Palvelumme on aina joustavaa ja yksilöllistä. Meiltä löydät jyrsinterät heti varastosta niin puun, muovin kuin metallinkin sahaukseen. Löydät yläjyrsinterät sekä joitain alajyrsinterien vakiomalleja suoraan varastosta. Erikoisterät toimitamme tilauksesta!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Teroitusliike Teho Oy
Iso-Hekkiläntie 6
20200 Turku

suomen vahvimmatluotettava kumppani

marpol logoEDN logoblumol logofein logoestoo logoflex logomirka logolenox logotjep logoprofit logotesto logo

Copyright © 2022 Teroitusliike Teho Oy