Tiedotettavaa: Suljemme perjantaina 21.6.2024 kello 13:00 ja perjantaina 5.7.2024 kello 14:00. Olemme lomalla viikot 28, 29 ja 30. Hyvää kesää!

Teroituspalvelut, korkealaatuiset terät, sahat, sähkötyötyökalut ja tarvikkeet

Timanttilaikat ja timanttihiomalaikat

Ota yhteyttä ja kysy lisää tuotteistamme
Lähetä yhteydenottopyyntö
Etusivu » Tuotteet » Timanttilaikat ja timanttihiomalaikat

Timanttilaikat ja timanttihiomalaikat

Vaalikoimistamme löydät kotimaiset Levannon timanttilaikat kiven, betonin ja laattojen työstöön sekä timanttihiomalaikat eri materiaalien hiomiseen. Lisäksi saat kauttamme PCD-laikat liiman ja maalin poistoon. Tutustu valikoimaan ja ota yhteyttä, mikäli haluat apua valitaksesi oikeat timanttihiomalaikat!

Tuotteet suoraan varastosta tai tilauksesta

Meillä on laaja valikoima kuiva- ja märkäsahanteriä heti varastossa. Myös timanttilaikkojen, timanttihiomalaikkojen ja PCD-laikkojen yleisimmät koot löytyvät suoraan hyllystä.

Seinäterät, holvisahanterät sekä timanttihiomalaikkojen ja PCD-laikkojen vähemmän käytetyt koot ovat tilaustuotteita. Soita 02 230 3306 ja tee tilaus, voit noutaa tuotteen useimmiten jo seuraavana aamuna. Neuvomme mielellämme myös oikean tuotteen löytämisessä.

Timanttilaikat

Timanttilaikat soveltuvat sekä ammattirakentajille että yksityishenkilöille. Laadukkaat Levannon tuotteet kestävät hyvin kulutusta ja ovat pitkäikäisiä. Timanttilaikat soveltuvat kiven, betonin ja laattojen työstöön, ja ne ovat kovassa käytössä rakennusalalla. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua valitsemaan juuri tarpeisiisi sopivan timanttilaikan.

Halkaisija: 115-400 mm

Timanttihiomalaikat ja PCD-laikat

Levannon timanttihiomalaikat soveltuvat hyvin eri materiaaleille, kuten betonin viimeistely hiontaan. Valikoimasta löydät vaihtoehdot niin märkä- kuin kuivahiontaankin. Lisäksi saat kauttamme PCD-laikat liimojen ja maalin poistoon. Kattavan valikoiman timanttihiomalaikat suoraan varastosta ja erikoiskoot tilauksesta nopealla toimituksella.

Halkaisija: 92-230 mm

Seinäsahan- ja holvisahanterät

Toimitamme tilauksesta timanttilaikat ja timanttihiomalaikat mutta myös seinäsahan- ja holvisahanterät. Näitä teriä meillä ei ole suoraan hyllyssä, mutta saamme tilattua ne paikan päälle jopa seuraavaksi aamuksi. Soita 02 230 3306 tai tule paikan päälle käymään!

Levanto tarjoaa kotimaiset laatutuotteet

Meidän kauttamme saat kotimaiset Levannon timanttilaikat, timanttihiomalaikat ja muut timanttityökalut esimerkiksi rakennusteollisuuden monipuolisiin tarpeisiin. Laikat ovat avainlipputuotteita. Levanto on johtava suomalainen timanttityökalujen valmistaja, joka on toiminut jo vuodesta 1973.

Teroitusliike Teho on terien ammattilainen

Teroitusliike Teho on Turussa sijaitseva terien, sähkötyökalujen ja teroituksen ammattilainen. Löydät meiltä timanttilaikkojen ja timanttihiomalaikkojen lisäksi myös kovametalliterät, timanttiterät, reikäsahat, vannesahanterät, puukkosahanterät sekä laajan valikoiman sähkötyökaluja aina hiomakoneista, erilaisiin sahoihin, höyliin, paineilmanaulaimiin ja kompressoreihin. Tutustu tuotevalikoimaamme!

Olemme palveleva teräliike, neuvomme ja autamme mielellämme, jotta löytäisit oikeat timanttihiomalaikat. Soita 02 230 3306 tai tule käymään Teroitusliike Tehossa, Ruissalontie 17 Turku.

Ota yhteyttä

Teroitusliike Teho Oy
Iso-Heikkiläntie 6
20200 Turku

suomen vahvimmatluotettava kumppani

marpol logoEDN logoblumol logofein logoestoo logoflex logomirka logolenox logotjep logoprofit logotesto logo

Copyright © 2024 Teroitusliike Teho Oy