Sähkötyökalut

Monipuolinen valikoima sähkötyökaluja suoraan varastosta!

Sähkötyökalut ammattikäyttöön

Nämä sähkötyökalut ovat ammattikoneita parhaimmillaan. Valikoimasta löydät sähkötyökalut muun muassa puuntyöstöön, rakentamiseen ja remontointiin. Tuotteiden laatu ja luotettavuus ovat huippuluokkaa. Työkalut ovat täynnä innovaatioita, jotka mahdollistavat entistä tehokkaamman sahauksen, porauksen ja ruuvauksen. Mallistomme sähkötyökalut edustavat markkinoiden kirkkainta kärkeä!

Mikäli tarvitset uusia sähkötyökaluja, ota rohkeasti yhteyttä!

Kysy lisää ammattilaisilta >>

Lue lisää

Sähkötyökalu tuotemerkit:

Festool

FESTOOL on tunnettu vakavan harrastajan ja ammattilaisen työkalumerkkinä jo kymmenien vuosien ajan. Jos haluat laatua ja kestävyyttä, niin valinta on Festool. Festoolin tavaramerkkinä on mm. sähkötyökalun rekisteröinti jonka myötä käyttäjä saa koneelleen kolmen vuoden takuun. Nykyään myöskin koneen akut kuuluvat takuun piiriin. Festoolin laajasta valikoimasta löytyvät sähkötyökalut niin puusepälle, sisustajalle, remonttireiskalle kuin harrastajallekin joka haluaa laatua. Tule tutustumaan kattavaan sähkötyökalujen varastovalikoimaamme.

Flex

FLEX on saksalainen kolmekymmentäluvulla perustettu tehdas, joka on tunnettu erityisesti laadukkaista kulmahiomakoneistaan. Laajasta FLEX valikoimasta löytyvät koneet ja työkalut niin konepajoille kuin rakennustyömaillekin, mm. betonihiomakoneet, sekoittajat, gyproc hiomakoneet, kulmahiomakoneet, puukkosahat, imurit, poravasarat ja piikkauskoneet. Metallin hiontaan ja viimeistelyyn löytyy myös erityisen laaja valikoima erikoiskoneita.

Varaosat ja tarvikkeet Protool-sähkötyökaluihin

Löydät valikoimastamme varaosat Protoolin rakennus- ja metallipuolen sähkötyökaluihin, kuten betonihiomakoneisiin, sekoittajiin, kulmahimakoneisiin ja poravasaroihin. Lisäksi myymme tarvikkeita, kuten pölypusseja Protoolin imureihin.

Protool varaosat ja tarvikkeet tulevat olemaan saatavilla kauttamme vielä useiden vuosien ajan (nykyään Protool on osa Festoolia, joten työkaluja ei ole enää saatavilla).

Kysy lisää tuotteistamme!

Tarvitsetko toisen mielipiteen tai apua oikean työkalun valintaan? Soita 02 230 3306 tai lähetä meille sähköpostia. Neuvomme mielellämme sopivan työkalun valinnassa – kun tiedämme mihin käyttötarkoitukseen kone tulee, voimme suositella sopivia ratkaisuja.

Voit tulla myös käymään Ruissalontielle Turkuun. Sähkötyökalumme ovat varastotuotteita ja tavaraa on hyvin varastossa. Paikan päällä voit tutustua malleihin asiantuntijan opastuksella tai noutaa tilaamasi koneen.

Ota yhteyttä