Timanttilaikat ja timanttiporaputket

Timanttilaikat ja timanttiporaputket kiven, betonin ja laattojen työstöön. Timanttihiomalaikat eri materiaaleille. PCD-laikat liiman ja maalin poistoon.

Laaja valikoima kuiva- ja märkäsahanteriä heti varastosta. Myös timanttihiomalaikkojen ja PCD-laikkojen yleisimmät koot löytyvät suoraan hyllystä.

Seinäterät, holviterät, timanttiporaputket sekä timanttihiomalaikkojen ja PCD-laikkojen vähemmän käytetyt koot ovat tilaustuotteita – saamme tilattua teriä, poraputkia ja timanttilaikkoja paikan päälle hyvin nopeasti. Soita 02 230 3306 ja tee tilaus, voit noutaa tuotteen jo seuraavana aamuna. Tarvittaessa neuvomme myös oikean tuotteen löytämisessä.

Saat kauttamme myös poraputkien terityspalvelut.

Kysy lisää asiantuntijoilta

Timanttilaikka ja poraputki vierekkäin

Timanttilaikat

Timanttilaikkoja ammattirakentajille ja yksityisille. Laadukkaat Husqvarnan ja Levannon timanttilaikat kestävät hyvin kulutusta ja ovat pitkäikäisiä. Timanttilaikat soveltuvat kiven, betonin ja laattojen työstöön, ja ne ovat kovassa käytössä rakennusalalla. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua valitsemaan juuri tarpeisiisi sopivan timanttilaikan.

Halkaisija: 115-400 mm

Seinäsahan- ja holvisahanterät

Tilauksesta toimitamme myös seinäsahan- ja holvisahanterät. Näitä teriä meillä ei ole suoraan hyllyssä, mutta saamme tilattua ne paikan päälle jopa seuraavaksi aamuksi. Soita 02 230 3306 tai tule paikan päälle käymään!

Timanttiporaputket

Timanttiporaputket betonin ja kiven poraukseen. Poraputkemme ovat kestäviä ja laadukkaita. Niiden käyttöikä on pitkä ja ne kestävät hyvin vaativassakin käytössä.

Halkaisija: 20-800 mm
Pituus: 350-500 mm

Kuten seinä- ja holvisahanterät, timanttiporaputket ovat tilaustuotteita – saamme tilattua ne seuraavaksi aamuksi.

Timanttihiomalaikat ja PCD-laikat

Timanttihiomalaikat eri materiaaleille. PCD-laikat liimojen ja maalin poistoon. Yleisimmät timanttilaikkojen ja PCD-laikkojen koot löytyvät suoraan hyllystä. Muut mallit tilauksesta.

Halkaisija: 92-230 mm

Teroitusliike Teho on terien ammattilainen

Teroitusliike Teho on Turussa sijaitseva terien, sähkötyökalujen ja teroituksen ammattilainen. Löydät meiltä timanttilaikkojen ja timanttiporaputkien lisäksi myös kovametalliterät, timanttiterät, reikäsahat, vannesahanterät, puukkosahanterät sekä laajan valikoiman sähkötyökaluja aina hiomakoneista, erilaisiin sahoihin, höyliin, paineilmanaulaimiin ja kompressoreihin. Tutustu tuotevalikoimaamme »

Olemme palveleva teräliike, neuvomme ja autamme mielellämme oikean tuotteen löytämisessä. Soita 02 230 3306 tai tule käymään Teroitusliike Tehossa, Ruissalontie 17 Turku.

Ota yhteyttä