Jyrsinterät

Laadukkaat ja kestävät jyrsinterät jokaiseen tarpeeseen.

Jyrsinterät Teroitusliike Teholta - valikoimastamme löytyvät vakiomalliset terät niin puun kuin muovinkin jyrsintään. Pystymme toimittamaan ala- ja yläjyrsimen teriä myös asiakkaan piirustuksen tai mallin mukaan. Mittojen mukaiset jyrsinterät toteutamme yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Kauttamme saat terät sekä nousulliset HM- ja HSS-jyrsimet nopealla toimituksella puun, teräksen, alumiinin ja muovin jyrsintään. Meiltä myös terän teroitus ammattitaidolla.

Ota yhteyttä

Laadukas muotokutteri   Jyrsinterät Teroitusliike Teholta   Kestävä turvakutteri   Urajyrsin

Alajyrsinterät ovat enimmäkseen tilaustuotteita

Alajyrsinterät valmistetaan usein tapauskohtaisesti, joten ne ovat tilaustuotteita. Joitain vakiomalleja meiltä löytyy toki suoraan varastosta.  Hyvä valikoima yläjyrsinteriä meiltä löytyy suoraan varastosta.

Parhaiten asia selviää soittamalla 02 230 3306, tai voit tulla käymään myös liikkeessämme Turun Ruissalontiellä. Palveleva henkilökuntamme auttaa ja neuvoo tarvittaessa kaikissa teriin ja terien teroitukseen liittyvissä asioissa.

Toimitusaika

Yläjyrsinterät löydät suoraan varastosta. Alajyrsinterien ja erikoisterien toimitusaika voi vaihdella muutamasta päivästä pariin viikkoon. Toimitus määräytyy tapauskohtaisesti.

Ota yhteyttä ja tilaa jyrsinterät meiltä!

Teroitusliike Teho
Ruissalontie 17, 20200 Turku
Puhelin 02 230 3306

Spiralschruppfräser.jpg

Terät puusepänliikkeiden ja teollisuuden tarpeisiin

Puusepänliikkeet ja myös teolliset toimijat, kuten muovi- ja metalliteollisuus, ovat luottaneet palveluumme jo vuosien ajan.

Usein mittojen mukaisia teriä tarvitaan esimerkiksi suojelukohteissa, joissa listan profiilia ei saa muuttaa – saat kauttamme vanhan listamallin mukaiset jyrsinterät. Terät toteutetaan asiakkaan piirustusten mukaisesti ja ne valmistetaan tapauskohtaisesti.

Vakiomalleja meiltä löytyy varastosta jonkin verran.

Toimitamme myös mittojen mukaiset vannesahanterät

Palveluumme kuuluu myös vannesahanterien liittäminen asiakkaan haluamaan pituuteen. Laadukkaat saksalaiset Ideal liitoskoneet takaavat tasalaatuiset liitossaumat.

Olemme palveleva teräliike

  • Terän oikaisut, jännitykset ja palanvaihdot
  • Terät puun, metallin ja muovin työstöön
  • Kierretapit, otsajyrsimet, kalvaimet, aventimet, kärkiupottimet, vierintäjyrsimet, sahajyrsimet

Teroitusliike Teho on perheyritys, joka on toiminut jo vuodesta 1945. Palvelumme on aina joustavaa ja yksilöllistä. Meiltä löydät terät heti varastosta niin puun, muovin kuin metallinkin sahaukseen.

Kysy lisää tuotteistamme!