Timanttiterät ja kovametalliterät

Kovametalli- ja timanttiterät monipuolisiin käyttötarkoituksiin Teroitusliike Teholta!

Kuluttavien materiaalien työstöön sopivat EDN timanttiterät löytyvät nyt valikoimistamme. Saksalaiset EDN timantti-, kovametallipyörö- ja jyrsinterät ovat korkealaatuisia tuotteita ja ne kestävät erityisen kovaakin käyttöä.

Saat suoraan varastosta myös laadukkaat TT Special timantti- ja kovametalliterät.

Timanttiterät suoraan varastosta

Timantti- ja kovametalliterät ovat varastotuotteita, joten voit tulla paikan päälle Turun Ruissalontielle tutustumaan tuotteisiin. Tarvittaessa neuvomme myös sopivan terän valinnassa, työhön kuin työhön. Soita 02 230 3306 tai tule käymään!

Teroitusliike Teho
Ruissalontie 17, 20200 Turku

Timanttiterät ammattikäyttöönEDN-teriäedn3.jpgedn4.jpg

Kovametalliterät

Ammattilaatuiset EDN ja TT Special kovametalliterät puun, teräksen, muovin ja eri rakennusmateriaalien työstöön aina käsisirkkeliteristä rakentamisen ja teollisuuden teriin. Terämme ovat pitkäikäisiä ja ne kestävät kovaa käyttöä. Teriä voidaan teroittaa jopa 10-15 kertaa enemmän kuin ns. halpamallin teriä, joten laadukas terä maksaa itsensä takaisin pitkän käyttöiän myötä.

Terät monipuoliseen käyttöön

Timantin ominaisuuksien vuoksi terät (PCD) soveltuvat puun ja kuluttavien materiaalien jyrsintään ja sahaukseen. Timanttiterillä työstetään muun muassa seuraavia materiaaleja: MDF, lasikuitu, lastulevy ja erilaiset laminaatit.

Ylivoimaista kulutuskestävyyttä

Timanttiterät sopivat erinomaisesti ammattikäyttöön, sillä niiden kulutuskestävyys on noin 50 kertaa pidempi kuin kovametallilla. Muun muassa tuotanto- ja teollisuusalan toimijat ovat luottaneet teriimme jo vuosien ajan.


Terien teroitukset

Saat kauttamme myös timanttiterien ja muiden terien teroitukset. Timanttipalan koosta riippuen terät voidaan teroittaa muutamia kertoja.


Hanki laadukkaat timantti- ja kovametalliterät meiltä

Asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä valikoimaamme ja palveluumme jo vuosien ajan. Meille asiantunteva asiakaspalvelu on kunnia-asia ja neuvomme asiakkaita mielellämme oikean terän valinnassa. Kun haluat henkilökohtaista ja osaavaa palvelua, käänny meidän puoleemme.

Kestävät ja laadukkaat terät Teroitusliike Tehosta!

Kysy tuotteistamme lisää!